Foto
Foto: Daniela

Pravdepodobne Vám už niekedy prebehla hlavou otázka týkajúca sa doplnkov výživy a ich užívania. Ak rozmýšľate nad zaradením výživových doplnkov do Vášho života, ale nie ste si istí, či je to pre Vás vhodné, je dobré si položiť pár otázok.

  • Robíte všetko správne, máte vyváženú a pestrú stravu, trávite dostatok času aktivitou vonku, nezanedbávate ani dostatočné obliekanie, ani otužovanie Vám možno nie je úplne cudzie, a aj napriek tomu zvyknete byť chorí?
  • Máte hektický život a nemáte čas, ktorý by ste mohli venovať posilneniu imunity stravou, pohybom či otužovaním?
  • Chcete zvýšiť mieru prevencie pred ochoreniami, aby ste sa prípadnému ochoreniu vyhli?
  • Je čoraz viac ľudí vo Vašom okolí chorých a máte pocit, že by ste skôr či neskôr mohli ochorieť?
  • Máte dojem, že máte slabšiu imunitu?
  • Cítite sa už dlhšiu dobu unavený a v strese?

Ak ste minimálne na jednu z týchto otázok odpovedali „áno“, užívanie výživových doplnkov na podporu imunity by mohlo byť pre Vás tým správnym riešením. Predsa, vyhnúť sa prípadnému ochoreniu je lepšie ako následne tráviť dlhší čas liečením, nehovoriac o tom ako zle a nepríjemne sa človek počas ochorenia cíti.

Naša ponuka pre vašu imunitu

V našom laboratóriu vyrábame širokú škálu produktov na podporu zdravia. Radi by sme Vám predstavili hneď niekoľko výživových doplnkov z našej ponuky, ktoré majú priaznivý vplyv na imunitný systém.

KOLOSTRUM LIPO FIT 

KOLOSTRUM LIPO FIT je obohatené o vitamín C, D3, zinok a selén. Lipozomálna forma zaručuje zvýšenú účinnosť a 95% efektivitu absorpcie účinných látok s postupným uvoľňovaním do krvného obehu bez zaťažovania obličiek. Kolostrum je tekutina, ktorá obsahuje čisté imunoglobulíny (proteíny na báze protilátok, ktoré sú zodpovedmé za odolnosť organizmu) a veľké množstvo nutrične dôležitých látok – bielkoviny, aminokyseliny, ľahko stráviteľné tuky, mastné kyseliny s krátkym reťazcom, nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny B1, B2, B6, B12, E, A, C, minerálne látky, stopové prvky a enzýmy. Pravidelé užívanie prispieva k obnove prirodzenej črevnej mikroflóry, podporuje rast bifidobaktérií a laktobacilov v tráviacom trakte.

URINO LIPO FIT

URINO LIPO FIT  priaznivo pôsobí proti bakteriálnym infekciám močových ciest. Jeho vysoká účinnosť spočíva v lipozomálnej forme, ktorá zaručuje 95% efektivitu absorpcie  účinných látok s postupným uvoľňovaním do krvného obehu bez zaťaženia obličiek. Obsahuje prírodné bioflavonoidy, fenolové zlúčeniny, katechíny a antioxidanty z plodov brusnice veľkoplodej. Plody tejto rastliny pôsobia protizápalovo diureticky (zvyšujú vylučovanie moču). Ich antimikrobiálna aktivita je založená na viacerých mechanizmoch účinku. D-manóza je prírodná látka – monosacharid, ktorý má schopnosť zmierniť najčastejšie príznaky infekcií močových ciest spôsobených baktériami. Bráni baktériám prichytiť sa na sliznicu močového mechúra a podporuje ich vyplavovanie z močových ciest. Vitamín C prispiva k tvorbe kolagénu a správnej látkovej výmene. Udržuje fungovanie imunitného systému a ochraňuje bunky pred oxidačným stresom. Je vhodný k zníženiu únavy a vyčerpania.

KOLAGÉN IMUNO FIT

KOLAGÉN IMUNO FIT má priaznivý vplyv na imunitu, regeneráciu kĺbov, svalov a pružnosť a hydratáciu pokožky a spojivových tkanív. Obsahuje peptidy s nízkou molekulovou hmotnosťou, ktoré sa vyrábajú hydrolýzov kolagénu. Vyznačuje sa kombináciou 18 hlavných aminokyselín s najvyššou koncentráciou glicínu, prolínu a hydroxyprolínu. KOLAGÉN IMUNO FIT je obohatený o N-acetyl L-cysteín, prekurzor glutationu, jeden z najsilnejších antioxidantov. Pomáha odbúravať voľné radikály poškodzujúce bunky, detoxikovať organizmus, zlepšiť imunitnú funkciu, zmierňuje zápal, je účinný proti starnutiu, priaznivo vplýva na plodnosť, znižuje účinky stresu, zvyšuje športový výkon a zotavovanie. Účinok výživového doplnku je podporený pridaným vitamínom C, ktorý prispieva k tvorbe kolagénu a správnej látkovej výmene. Udržuje fungovanie imunitného systému a chráni bunky pred oxidačným stresom. Pomáha znížiť únavu a vyčerpanie. Vďaka lipozomálnej forme je zaručená vysoká účinnosť a efektivita absorpcie účinných látok dosahuje až 95%, pričom sa účinné látky uvoľňujú postupne do krvného obehu bez zaťaženia obličiek.

 

ČAGA FIT

ČAGA FIT  je tinktúra z huby čaga (Inonotus obliquus), ktorá posilňuje imunitu, vyznačuje sa významnými protinádorovými účinkami – používa sa ako prevencia proti rakovine. Znižuje nežiadúce účinky chemoterapie, posilňuje imunitu, chráni pred oxidačným stresom a voľnými radikálmi. Čaga obsahuje hlavne betulín, kyselinu betulovú, melanín, polysacharidy, betaglukány, minerály a aminokyseliny. Inhibuje enzým acetylcholínesterázu v mozgu a zlepšuje tým kognitívne funkcie (sústredenie, pamäť a schopnosť učenia sa). Okrem toho obsahuje aj vitamíny, glukozidy, saponíny, enzýmy, alkaloidy, pektín aj organické kyseliny.

 

 

 

 

IMUNÍK FIT

V starostlivosti o imunitu sme nezabudli ani na Vašich najmenších. Špeciálne pre nich sme vyvinuli sirup IMUNÍK FIT, extrakciou rastlín – echinacea purpurová (Echinacea purpurea), kozinec blanitý (Astragalus membranaceus) a sladovka hladkoplodá (Glycirrhyza glabra). Tieto extrakty nabúdzajú imunitu a zvyšujú obranyschopnosť organizmu. Echinacea purpurová má antibakteriálne, antivírusové a atifungicídne účinky. Pôsobí proti zápalom a aj imunostimulačne. Používa sa na podporu imunity, hlavne ako prevencia ochorení dýchacích ciest. Kozinec blanitý chráni a podporuje imunitný systém, pôsobí preventívne proti prechladnutiu a infekciám horných dýchacích ciest, znižuje krvný tlak, používa sa na liečbu cukrovky a ochranu pečene. Má antivírusové vlastnosti a stimuluje imunitný systém. Sladovka hladkoplodá zmierňuje kašeľ, tým, že vyvoláva riedenie hustého hlienu. Pôsobí protizápalovo a uvoľňuje svalové napätie.

 

 

Zaujali Vás informácie alebo produkty predstavené v tomto článku? Na našej stránke sa môžete dozvedieť ešte viac, v sekcií Blog alebo v ponuke našich produktov.

KOLOSTRUM LIPO FIT https://www.naturafit.sk/produkt/kolostrum-lipo-fit/ 
URINO LIPO FIT https://www.naturafit.sk/produkt/urino-lipo-fit/
KOLAGÉN IMUNO FIT https://www.naturafit.sk/produkt/kolagen-imuno-lipo-fit/
ČAGA FIT https://www.naturafit.sk/produkt/gastro-fit-30ml/
IMUNÍK FIT https://www.naturafit.sk/produkt/imunik-fit/